Frida Siegrist Oliver er født i 1998, og studerer bratsj hos Heidi Castleman og Carol Rodland ved The Juilliard School i New York, der hun startet sine studier som 18 åring. Frida startet å spille fiolin som 5 åring hos Eirik Stangenes, og gikk etter hvert over til bratsj. Fra hun var 10 år var hun elev hos Soon-Mi Chung ved Barratt Due musikkinstitutt. Som 13 åring ble Frida en av deltakerne til Stavanger symfoniorkesters ”Talentjakten”, som er en del av Statoils Morgendagens Helter. Som 16 åring ble hun godkjent som vikar i både Oslofilharmonien og Stavanger Symfoniorkester. Frida har vært klassevinner i UMM i både solo og duoklassen. Våren 2016 ble hun tatt ut til å delta i Virtuos.

Fra 2013-2016 deltok Frida på The Perlman Music Program Littles, et internasjonalt talentprogram for unge musikere under 18 år, ledet av Itzhak og Toby Perlman som rommer både et 7 ukers sommerkurs, vinterkurs, konsertmuligheter i New York, og også vårkurs i Tel Aviv. Gjennom dette programmet har Frida også fått spille kammermusikk med Itzhak Perlman. Frida har flere ganger deltatt på Kronberg Academy i Tyskland. Sommeren 2017 deltok hun på Blackmore International Music Academy i Berlin på mesterklasse hos Wilfried Strehle, tidligere solobratsjist i Berlin Filharmonien.

For 2018 er Frida invitert tilbake til Valdres Sommersymfoni som Papilliondeltaker, et program støttet av Talent Norge. Frida er også invitert til å holde konsert med norsk musikk under International Viola Congress 2018 i Rotterdam. Våren 2018 debuterte hun som solist med Sandnes Symfoniorkester med Bloch’s Hebrasisk Suite. Frida er for 2018/2019 invitert til å delta i ”KonstKnekt” et talentprogram i regi av Vinterfestspillene i Røros, Kavlifondet og Talent Norge som samarbeider med Berliner Philharmoniker.